In memories of Brumm... - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Lianne Koekkoek - WaarBenJij.nu In memories of Brumm... - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Lianne Koekkoek - WaarBenJij.nu

In memories of Brumm...

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

14 Augustus 2006 | Zuid-Afrika, Port Alfred

De eerste deceptie is er!!! Brumm is van het weekend gejat!
Tsja, jullie lezen het goed..weg!!!

Om Brumm op onze naam te laten registreren moesten we naar Port Elizabeth toe om dat via de garage te regelen en bij het post kantoor te laten omzetten op onze naam...De jongens hebben ons bij de markt afgezet, maar dat dat was slechts een paar kleedjes op de grond, wel wat leuke dingen gekocht! Kon het niet laten...Toen zijn we met de taxi naar Green Acres gegaan, een grote shop boulevard, waar de jongens vanaf de garage ook heen zijn gegaan...Toen we lekker gehsopt hadden wouden we weer terug naar Brumm...Maar Brumm was er helaas niet...
Gestolen!

Dus de directeur van EISS (school) gebeld die heeft geregeld dat we een taxi naar huis kregen en die man is ook met ons naar het politiebureau geweest, erg fijn om te weten dat er toch nog mensen zijn die voor je zorgen...

Nu is het allemaal geregel met de verzekering en alles om nog wat geld terug te verhalen, ik heb vanmorgen samen met de directeur verzekering en andere dingen gebeld om te checken of we nog wat terug kunnen krijgen, en waarschijn wel wat, maar dat zal niet veel zijn...

Er is zaterdag dus heel wat door me heen gegaan en als ik snap niet dat mensen dingen jatten, ze moeten gewoon met hun jatten van andermans spullen afblijven! Maar zoals hier al vaker tegen me gezegd is, vertrouw niemand!!! En dus welkom in Zuid-Afrika!

We hadden alles iets te mooi voor elkaar, maar het mocht allemaal niet zo zijn, jammer maar niets aan te doen...life goed on! Het doet alleen een beetje pijn aan mijn portemoinnee!

Tot zover Brumm...

Dikke knuffel Lianne

• 14 Augustus 2006 - 15:13

Erwin:

Heey lian
    ff je 2 verhaaltjes gelezen dune boarden lijkt me net snowboarden maar dan zonder lift!!! verder is mijn fiets gepikt ben ik natuurlijk ook niet vrolijk van geworden had m net 3 weken btje jammer
    maar ja veel plezier nog
    kuszzzzzz

• 14 Augustus 2006 - 17:46

Brenda:

Liann, wat nu dan?????? echt balen, moet jullie weer gebeuren!:-( :-(
    Arme Brumm...

groetjes, Brenda

• 14 Augustus 2006 - 18:13

Mama:

Hallo zonnebloem,gaat het weer een beetje,balen voor jullie de Brumm eigenaren,hopen dat rest wel goed gaat groetjes en een dikke knuf en kus mama.

• 14 Augustus 2006 - 21:26

Hen En Wen..:

Meisje, wat shit van brumm, wij weten helemaal hoe je je voelt.. Kunnen erover mee praten, maar schat was maar een auto, en dat is altijd te vervangen.. Voelt even k*t, komt wel weer goed!! Geniet van de dag en de omgeving, met Brumm in herinnering, kusssssss, en heel veel liefs..
    de winkelmannetjes.....

• 15 Augustus 2006 - 09:57

Karin:

Nee he.. dat is niet zo mooi!!! Wat een ..., jullie bus jatten!! Hopelijk krijgen jullie toch nog iets terug

• 15 Augustus 2006 - 19:33

Gerrie:

hallo lianne nog bedankt voor je sms hartstikke leuk wat jammer dat jullie de bus kwijt zijn wat een rotlui he'ik zit bij wendy te mailen ik had sven even in bad gedaan het gaat goed met hem hij is al 9 pond nou lianne nu ben je weer op de hoogte en tot wederhoren groetjes van de fam westendorp

• 16 Augustus 2006 - 11:35

Ellen:

Hee Lianne. Wat ontzettend balen zeg, jee echt een tegenvaller! Nu hopen dat er nog iets te regelen valt!! Succes ermee,
    Liefs Ellen

• 16 Augustus 2006 - 13:40

Agnes:

Hey stuk,

Dat is ook geen stijl!!! Maar misschien moet je de rollen omkeren... wat zei kunnen kunnen jullie ook. Terug jatten! Haha, nee doe maar niet. Ik vind het al erg dat ik je een jaar niet zie, als dat nog langer wordt omdat mevrouw in de bak zit... nee nee nee nee!

Kusje om de wond te helen!

• 16 Augustus 2006 - 13:44

Alette:

Ha Lianne
    Ik ben weer helemaal op de hoogte van alle belevenissen in ZA. Ik heb in een keer alle verhalen en foto's gelezen!
    Echt leuk en wat doe je een leuke dingen..
    Vooral paardrijden aan zee.. geweldig!
    Jammer van Brumm, maar niet getreurd en komt vast een Brumm 2.
    Liefs Alet.

• 17 Augustus 2006 - 11:52

Hans Bolwerk:

Beste Lianne,

Ik heb van Angela nu het juiste adres dus ik kan het ook volgen! Dus nu maar weer lopen!ik zou zeggen brrrrrrrmmmmm
    groet, Hans

• 18 Augustus 2006 - 11:58

Gerda Westendorp:

Hallo Lianne.
    Ik geniet erg van je verhalen, heel leuk.
    Blijf dus ook op de hoogte.
    Veelplezier daar nog en geniet ervan, hier is het echt shit met het weer.
    Alweer REGEN. Nu groetjes GERDA