Er is een bus geboren…en ze heet Brumm!!! - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Lianne Koekkoek - WaarBenJij.nu Er is een bus geboren…en ze heet Brumm!!! - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Lianne Koekkoek - WaarBenJij.nu

Er is een bus geboren…en ze heet Brumm!!!

Door: Lianne

Blijf op de hoogte en volg Lianne

31 Juli 2006 | Zuid-Afrika, Port Alfred

Dit weekend lekker naar Port Elizabeth geweest met een goed begin...vanaf moment een werden we geconfronteerd met de Afrikaanse cultuur...we hadden een afspraak om naar Port Elizabeth gebracht te worden, maar die daar ging natuurlijk weer van alles mis...tijdsbesef hebben ze hier niet...dus na “wat” wachten en wachten, was daar eindelijk onze taxi...aangekomen op onze slaapplaats een backpakkers voor 2 nachten, die ik nooit zal vergeten... eenmaal aangekomen liepen de katten over het aanrecht, mam, ik heb veel aan je gedacht daardoor, dus is het tenminste nog ergens goed voor geweest ;-) ...het zag er allemaal erg cosy uit, maar toen we de eerste nacht terug kwamen van ons heerlijke etentje en een kort avondje stappen, stond de eigenaar al stoned voor ons of we wat zachter wouden doen...over geluidsoverlast maar niet te spreken, bij de jongens op de kamer lag een stelletje nog al aardig op de “lattenbodem te sporten” ...het is maar wat je geluidsoverlast noemt..na een heerlijk nacht op een dun matras te hebben geslapen, waardoor je de lattenbodem heen voelt en de dekens naar paarden stinken, hebben we ons verwend door een dagje shoppen...een “expensive” dagje shoppen wel te verstaan... in plaats van kleding en andere leuke prulletjes te shoppen zijn we maar eens voor de verandering gaan shoppen voor een busje...ze heet Brumm!!! en is gezond, af en toe heeft ze haar kuren, maar dat komt omdat ze ons nog niet zo goed kent... bij stijle heuvels moeten we haar even mee helpen en naar voren gaan hangen, maar nu gaat het al wat beter, ze moet even op gang komen denk ik...maar we zijn super blij met haar!

Nadat we onze tweede nacht hebben doorgebracht zijn we met Brumm naar het Addo Elephant park geweest, erg leuk! Veel olifanten gezien en Zebra’s met “vijf” benen! ;-)

Volgende weekend staat het paardrijden in de planning over het strand, dus ben benieuwd hoe het me af gaat! ;-)

Kusje Li

• 31 Juli 2006 - 16:30

Brenda:

He schoonzusje!! Wat een super leuke foto's weer.. Ziet er goed uit daar, en zo te lezen genieten jullie volop! Lijkt me heerlijk om daar te zijn. Succes deze week met alles, en ben benieuwd of het paardrijden langs het strand nog doorgaat. Have fun!! Dikke kus, Brenda

• 31 Juli 2006 - 18:09

Sanne:

He meissie!
    Super zo'n weekend, zo'n cosy backpackershostel hoort er dan helemaal bij ;) hihi.
    Maar je hebt mooie foto's gemaakt zeg! Die camera van je doet het volgens mij helemaal goed. Meis succes en veel plezier.
    Een dikke kus voor brumm en jou! San

• 31 Juli 2006 - 19:20

Noppie:

Hey Li!!!!!!!!

Ik ben weer helemaal op de hoogte! Heb alle verhalen en fotos gelezen en gezien! Wat gaaf man! Leuke fotos ook.
    Echt onvoorstelbaar ofnie???

Hey have fun met Brumm! hahahahaha...dikke kus Nop

• 31 Juli 2006 - 19:44

Flip:

al een beetje bijgekomen van de brakke latenbodem Li?? Of heb je nu spierpijn van Tea Bo?? : )
    (last set!!) xxx

• 01 Augustus 2006 - 11:45

De Buurtjes:

Hoi Lianne! Natuurliijk waren wij ook even nieuwsgierig naar je site. ;-) Leuk om te lezen allemaal hoor en mooie foto's! We wensen je een mooie tijd toe verder en blijven wel genieten van de mooie verhalen :-)
    Groetjes, De Snelletjes.

• 01 Augustus 2006 - 20:02

C&A:

Gefeliciteerd met Brumm!
    Doe rustig aan met haar.
    Kind wat een mooie foto's heb je gemaakt.
    Jullie hebben het naar je zin zo tezien.
    Fijn dat je aan je moeder gedacht hebt met al die poesjes bahhh!
    Ik heb op nienke haar site gekeken ook erg leuk.
    Wij wensen jullie veel succes met de studie van de week.Groetjes kus C&A

• 01 Augustus 2006 - 20:22

Tante Gerrie:

hallo lianne wat een leuke stukjes schrijf je het is net of je er zelf bij bent grapje zo leuk omschrijf je alles die zebra werkt bij de politie volgens ome harm omdat hij vijf benen heeft jullie hebben een geweldige bus gekocht gaaf man we zitten in het hotel je email te lezen en een stukje terug te schrijven nou lianne de groetjes en een dikke kus van willem mieke harm en ondergetekende

• 02 Augustus 2006 - 14:02

Ellen Netjes:

Lieve Lianne!! Wat ontzettend heerlijk om je verhalen te lezen en je fotos te bewonderen. Ga zo door! Er is een kaartje onderweg, maar geen idee hoelang dat duurt vanuit Spanje! Ik blijf je volgen, hele dikke knuffel Ellen!!

• 02 Augustus 2006 - 14:39

Karin:

Hey Litje,

Wat een verhalen weer en wat een mooie foto's, haha het busje!! Allemaal weer leuk om te horen!! Ga zo door!!

• 02 Augustus 2006 - 18:46

Esther:

Hallo zusje,
    Leuke foto's heb je gemaakt. Ziet er erg nice uit. Fijn je gesproken te hebben. Van het weekend gaan jullie paardrijden volgens het programma, moet je wel zelf meeveren/ niet te krampachtig gaan zitten want anders heb je net zoals mij dat je 'savonds en de hele dag er na bijna tot niet kan lopen. Maar langs het strand heeft wel iets speciaaal lekker door het water in galop. Geniet er van en ik lees het wel.
    Veel liefs, Esther.

• 03 Augustus 2006 - 17:30

Saskia Westendorp:

Hey Lianne!!
    Leuke site heb je! Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken!
    Gave foto's ook!
    Ik blijf je volgen!

Groetjes Saskia

• 04 Augustus 2006 - 20:01

Kim En Marcel:

He Lianne het was effe zoeken maar ik heb je site gevonden. leuke foto`s en mooie verhalen. ik ga gauw weer kijken heel veel plezier dikke kus.

• 06 Augustus 2006 - 18:56

Alie & Arie.:

Hoi meissie,

Hoe is het met jou,zo te zien heb je het erg naar de zin!!
    Gaaf hoor de foto,s. Wij zijn voor ons maandelijkse zondagavond bij je Pa & moe. Veel plezier, liefs Arie & Alie